Maandag 6 Mei 2024

Iedereen Rijk

Startjaar: 2011

Meer info: Bert Kruismans

Speellijst: Iedereen Rijk

Informatie

GEEN GEZEIK, IEDEREEN RIJK!
( met dank aan de Tegenpartij )

Wie zegt dat hij voor geld niet te koop is, heeft simpelweg zijn prijs nog niet gehoord.
Wie eindelijk binnen is, is meestal zo bang dat hij amper nog buiten komt.
Solidariteit is voor de armen. Bij een schipbreuk zijn het ook altijd de mensen,die in het water liggen, die vinden dat er nog genoeg plaats is in de reddingsboot.
Geld doet rare dingen met een mens. En een mens doet rare dingen met geld.

Bert Kruismans pakt het laatste taboe aan: Geld. Want wie praat er graag over geld? Misschien wel over dat van een ander, maar over dat van onszelf? Wie het niet heeft, wil het heel graag. Wie het wel heeft, krijgt er vaak problemen mee.

In zijn nieuwe show geeft Bert zijn eigen visie op de financiële crisis, de kleine aandeelhouder en de graaicultuur. Hij legt hij de topmanagers op de barbecue en bekijkt en fileert de vloek van de “Manager van het Jaar”. Heel wat mensen die deze titel de afgelopen jaren opgespeld kregen, kwamen daarna bepaald onzacht in aanraking met het gerecht. Zou het dan echt waar zijn dat wie financieel succes heeft, zijn ziel verkoopt aan de duivel?

Eu u zelf? Wat zou u allemaal doen als u de lotto wint? Bert Kruismans kan wel een aantal dingen bedenken. Hij doet het allemaal voor u!! En natuurlijk ook een beetje voor het geld!

Met: Bert Kruismans
Tekst:Bert Kruismans & Peter Perceval
Regie: Peter Perceval
Productie: Drie Pees vzw
Op reis in Vlaanderen vanaf febr. 2011, in Nederland vanaf okt. 2011.

Zoeken