Dinsdag 14 Juli 2020

Totale afgelasting voorstellingen in Nederland en België

Vooralsnog zijn alle voorstellingen in Nederland en België afgelast vanwege het coronavirus.

Kijk op de website van het theater voor meer informatie over verplaatsing of eventueel geld terug.

De maatregel geldt vooralsnog tot 19 mei.

Louise Korthals

Website: louisekorthals.nl

Biografie

Louise Korthals (1984) is cabaretire en zangeres. In haar voorstellingen verweeft ze potische liedjes met spitsvondige en aanstekelijke observaties. Meestal kan ze het niet laten daar nog wat filosofie en temperament aan toe te voegen, dan heeft u geluk. Na een studie sociologie en de nodige dosis filosofie in Engeland en Amsterdam ging zij in 2007 naar de Koningstheateracademie voor kleinkunst en cabaret in s-Hertogenbosch, waar zij in 2010 afstudeerde met een eigen programma.

In 2011 won Louise het Amsterdams Kleinkunst Festival met haar kleinkunstprogramma Het Absolute Einde.

Op 17 november 2012 ging zij in premire met haar eerste avondvullende programma Vlieguur, wat prachtige recensies ontving in de media en overweldigend mooie reacties van het publiek. Met deze voorstelling won Louise op 29 september 2013 de Neerlands Hoop, de vakprijs voor die theatermaker met het grootste toekomstperspectief. "Wat een energie, wat een drive, maar bovenal: wat een geboren performer", aldus het jury-rapport.

Op 6 december 2014 ging Louise in premire met haar tweede programma Zonder Voorbehoud in de Kleine Komedie in Amsterdam. Dit alles onder de muzikale begeleiding van jazzpianist en componist Erik Verwey.

Voorstellingen

Jij mens (2017)

Alles is er (2017)

Zonder voorbehoud (2014)

Vlieguur (2012)

Media

Als een service laat Bol.com hier zien welke producten er horen bij de zoekterm van de artiestennaam. Dit kunnen boeken, CD's, DVD's of andere aanverwante artikelen zijn. Maar het kan ook zijn dat er gelijknamige schrijvers of uitgevers zijn. Of dat een deel van de naam overeen komt. Dit wordt als een service aangeboden, toch kan het zijn dat de artiest niet voorkomt in onderstaande producten, maar wel door Bol.com getoont wordt. Controleert u zeker voor u besteld.

Zoeken