Donderdag 7 December 2023

Beatrice van der Poel

Onbekend

Foto:Onbekend

Website: www.beatricevanderpoel.nl

Biografie

Na een samenwerking met Maarten van Roozendaal en Bob Fosko op de Parade in 2003 koos Beatrice na jaren in diverse Engelstalige bands te hebben gespeeld zoals Many More (2e plaats Grote Prijs van Nederland '85) Fishhospital, Beeswamp, Miss Bee Spoiled & the Lotus club, Corrie en de Grote Brokken, eindelijk voor haar moerstaal.

Ze nam onder andere de albums Langzaam Los, Hard en Hoofd en Heelhuids op. Vanaf september 2015-2016 brengt Beatrice "Electric Lady". Met dit nieuwe programma brengt Beatrice een hallucinerende ode aan Jimi Hendrix die 45 jaar geleden overleed

Beatrice is naast zangeres/songwriter ook stem-actrice. Ze leest regelmatig luisterboeken voor o.a. van Nicci French (de Bewoonde wereld / De Rode Kamer / Een Blauwe Maandag), Simone van der Vlugt (de Rełnie / Vraag niet Waarom), Saskia Noort (Debet), Diana Gabaldon (De Reiziger). Ze ontving in 2015 de storytel luisterboek Award voor het beste luisterboek van 2015: John Green's Een Weeffout in Onze Sterren.

Voorstellingen

Beatrice zingt Brel (2023)

Montere weemoed II (2022)

Montere weemoed (2017)

Electric Lady (2015)

Heelhuids (2014)

Eindeloos (2012)

Voor we verder gaan (2011)

Hard en Hoofd (2010)

Media

Als een service laat Bol.com hier zien welke producten er horen bij de zoekterm van de artiestennaam. Dit kunnen boeken, CD's, DVD's of andere aanverwante artikelen zijn. Maar het kan ook zijn dat er gelijknamige schrijvers of uitgevers zijn. Of dat een deel van de naam overeen komt. Dit wordt als een service aangeboden, toch kan het zijn dat de artiest niet voorkomt in onderstaande producten, maar wel door Bol.com getoont wordt. Controleert u zeker voor u besteld.

Zoeken