Dinsdag 14 Juli 2020

Totale afgelasting voorstellingen in Nederland en België

Vooralsnog zijn alle voorstellingen in Nederland en België afgelast vanwege het coronavirus.

Kijk op de website van het theater voor meer informatie over verplaatsing of eventueel geld terug.

De maatregel geldt vooralsnog tot 19 mei.

Bert Gabriëls

Biografie

Bert Gabriëls studeerde rechten en antropologie te Leuven. Hij was als student cultuurpraeses bij het VRG en actief bij Amnesty International en Oxfam Wereldwinkel.

Bert Gabriëls speelde als tiener amateurtoneel bij de vereniging Sienjaal in Steenhuffel, en tijdens de studiejaren in Leuven bij het project Hek van Dam. Hij speelde als tiener amateurtoneel bij de vereniging Sienjaal in Steenhuffel. Hij schreef drie theaterteksten voor Cie De Hitte (De Leedlozen, Het Complex fund en Het stuk Oh) en n voor Poos Plastiek (Prinses de Tweede). Voor cineast Julien Vrebos schreef hij mee aan de dialogen voor de Vlaamse film "Le Bal Masqu".

Na de studies rechten studeerde hij docent regie aan de Toneelacademie Maastricht. Het stuk Oh, zijn afstudeerproject, was een coproductie met de Zwarte Komedie te Antwerpen.

Voorstellingen

De wetten van de jungle (2019)

Oudejaarsconference 2019 (2019)

Gelukzoeker (2016)

Zonde van uw avond (2014)

Van mij mag het! (2014)

Druk druk druk (2011)

Pech (2009)

Media

Als een service laat Bol.com hier zien welke producten er horen bij de zoekterm van de artiestennaam. Dit kunnen boeken, CD's, DVD's of andere aanverwante artikelen zijn. Maar het kan ook zijn dat er gelijknamige schrijvers of uitgevers zijn. Of dat een deel van de naam overeen komt. Dit wordt als een service aangeboden, toch kan het zijn dat de artiest niet voorkomt in onderstaande producten, maar wel door Bol.com getoont wordt. Controleert u zeker voor u besteld.

Zoeken