Dinsdag 21 Mei 2024

Peter Pannekoek

Onbekend

Foto:Onbekend

Biografie

Peter Pannekoek is geboren in 1986 en hij is de laatste. Daarom moet hij zijn verhaal aan u kwijt. Voordat het te laat is. Met vileine grappen, snelle wendingen en korte bochten draait hij met topsnelheid over het podium. Vier jaar nadat Peter Pannekoek in Bellevue het Amsterdams Kleinkunst Festival Comedyconcours won is hij terug. Nu nóg leuker. Hij moet wel, want hij is de laatste...

Sinds 2007 is Peter Pannekoek lid van de Comedytrain. Hij heeft opgetreden in Nederland, België en Nigeria. Daarnaast droeg hij bij aan het ontwikkelen van diverse televisieformats, scenario’s, las hij columns voor bij Radio 538 en schreef hij stukken voor onder andere Propria Cures. Tevens schreef hij mee aan een tv-programma van Najib Amhali en is hij tekstschrijver bij Dit Was Het Nieuws.

Voorstellingen

DNA (2022)

Nieuw bloed: oudejaarsconference (2021)

Later was alles beter (2017)

Zacht van binnen (2015)

De laatste Pannekoek (2010)

Media

Als een service laat Bol.com hier zien welke producten er horen bij de zoekterm van de artiestennaam. Dit kunnen boeken, CD's, DVD's of andere aanverwante artikelen zijn. Maar het kan ook zijn dat er gelijknamige schrijvers of uitgevers zijn. Of dat een deel van de naam overeen komt. Dit wordt als een service aangeboden, toch kan het zijn dat de artiest niet voorkomt in onderstaande producten, maar wel door Bol.com getoont wordt. Controleert u zeker voor u besteld.

Zoeken