Zaterdag 15 Juni 2024

Anuar

Onbekend

Foto:Onbekend

Website: www.anuar.nl

Biografie

Deze Utrechtse stand-up comedian dacht als jongetje voetballer, tennisser, acteur, figurant, regisseur, bakker, kok, rapper, (tap)danser, badmeester, accountant of vertegenwoordiger te worden. Hij werd comedian en dat is maar goed ook volgens zijn familie.

De maatschappij waarin we nu leven wordt steeds harder en meer ego´stisch. Je kent je eigen buren niet. We leven langs elkaar heen. Alles draait om geld en niet meer om de persoon.

Op eigen, brutale, charmante en vooral humoristische wijze vertelt Anuar zijn verhaal. Verwacht geen gedichten of liedjes in dit programma, maar een eerlijke jongen die gewapend met een minidisc en een kruk de zaal bespeelt.

Anuar is winnaar van de Cameretten Juryprijs 2004. Op tv te zien geweest bij The Comedy Factory (\'05, \'07) en Raymann is Laat (\'03, \'06), waar hij tevens voor beide ook tekstschrijver is, Comedy Casino Canvas Belgie (\'05) en als presentator voor het programma Planet Holland NPS (\'05).

Voorstellingen

Made in Holland (2023)

Eerlijk (2019)

Integer (2014)

Vastberaden (2012)

Gedreven (2010)

Ongeremd (2008)

Ik ben... (2007)

Media

Als een service laat Bol.com hier zien welke producten er horen bij de zoekterm van de artiestennaam. Dit kunnen boeken, CD's, DVD's of andere aanverwante artikelen zijn. Maar het kan ook zijn dat er gelijknamige schrijvers of uitgevers zijn. Of dat een deel van de naam overeen komt. Dit wordt als een service aangeboden, toch kan het zijn dat de artiest niet voorkomt in onderstaande producten, maar wel door Bol.com getoont wordt. Controleert u zeker voor u besteld.

Zoeken