Zaterdag 20 April 2024

Gedoog Hoop en Liefde

Startjaar: 2010

Meer info: Erik van Muiswinkel

Speellijst: Gedoog Hoop en Liefde

Informatie

Erik van Muiswinkel speelt de Finale van 2010 met een Wonderteam: een ijzersterke opstelling met in de basis Thomas van Luyn, Mike Boddé, Katinka Polderman, Owen Schumacher, Peter Heerschop, Joep van Deudekom, Viggo Waas, Jeroen van Merwijk, Van der Laan en Woe en Van Muiswinkel zelf.

Zelden was een jaar rijker en hoopvoller dan 2010. Hoewel Sven Kramer, Bert van Marwijk en Jan Peter Balkenende daar misschien anders over dachten, weten wij wel beter: in 2010 was Nederland de Winnaar!

In een theatershow van anderhalf uur, voor de Oudejaarsavond op Nederland 1 teruggebracht tot een uur, spelen de cabaretiers voor een live publiek met vuur.

Komisch, satirisch, muzikaal, raak en waar!

Een ode aan het Jaar van Wilders / Rutte / Verhagen / Beatrix / Robben / doorhalen wie niet van toepassing is. Zorg dat U erbij bent!

Op Oudejaarsavond op televisie, nu in uw theater!

De Tv-opnamen van GEDOOG HOOP EN LIEFDE zijn 29 en 30 december 2010 in Theater De Veste in Delft. Kaartjes à € 17,50 zijn te bestellen via http://www.theaterdeveste.nl/. Het resultaat is op Oudejaarsavond te zien bij de VARA op Nederland 1.

Ter voorbereiding van deze Tv-opnamen gaan Erik van Muiswinkel en collega's van 18 oktober t/m 30 december het theater in.

Zoeken