Maandag 27 Januari 2020

De Naam Zegt Het Al

Bodil Anais

Foto:Bodil Anais

Startjaar: 2010

Meer info: Roel C Verburg

Speellijst: De Naam Zegt Het Al

Informatie

Roel C. Verburg weet als een van de weinige stand-up comedians van Nederland stand-up comedy te combineren met muziek. Deel uitmakend van stand-up comedy gezelschap de Comedy Explosion speelde Roel gewapend met zijn Flying V gitaar reeds met groot succes in vele theaters en kroegen, maar ook op festivals als Mysteryland, De Zwarte Cross en Lowlands. Daarnaast schitterde Roel op de comedy avonden van Veronica.

Aan inspiratie voor deze eerste solovoorstelling ontbrak het hem zeker niet. Gewild of ongewild komt Roel in zijn dagelijks leven steeds weer in de meest absurde en soms tragikomische situaties terecht waar hij dan weer met verve over kan vertellen. En waar bij de meeste cabaretiers de liedjes altijd een rustpunt in de voorstelling vormen, gaan de grappen in zijn liedjes in hoog tempo door.

Een aantal jaar geleden was Roel nog te gast bij het tv-programma Kopspijkers alwaar hij demonstreerde feilloos achterstevoren te kunnen praten; dit doet hij tegenwoordig niet meer, en dat is zijn verstaanbaarheid behoorlijk ten goede gekomen..

Zoeken