Donderdag 20 Februari 2020

De Diepvriesdames (6+)

Foto:Dogandpony

Startjaar: 2008

Meer info: Dames voor na vieren

Speellijst: De Diepvriesdames (6+)

Informatie

Een muzikale komedie die je koude rillingen geeft (6+)

In de wijde, hagelwitte wereld van het ijs, daar wonen De Diepvriesdames. Een plek om de rillingen van te krijgen...

Muziek, snelle liedjes, prachtige ballades, achtervolgingen, slapstick, verrassingen achter elke ijsschots... één van de mooiste kinderverhalen uit de Nederlandse taal.
De Diepvriesdames, wordt in jullie eigen theater tot leven gewekt door Sjoerd Kuyper (die ook de Robin-boeken schreef, en nog heel veel meer!). En als Annie M.G. Schmidt en Sjoerd samen aan het vertellen slaan... dan ontdooit elke zaal, en beleven jullie een middag die de kleur op je wangen jaagt!
Het succesvolle cabaretduo Dames voor na Vieren neemt je deze dag mee in het ijzige, maar ontroerende sprookje van Annie M.G. Schmidt, waarin een brave kapper (gespeeld door Korneel Evers van cabarettrio Brokstukken) wordt ontvoerd door de enge Tante Frigitte.

Alles in zijn leven wordt wit... Zijn hart gaat sneller kloppen en de kapper wordt in de diepvrieswereld tot over zijn oren verliefd, maar komen de kleuren ooit nog terug in zijn leven?

DE WERELD WORDT WIT, JOUW WANGEN ROOD, JE VRIENDEN GROEN (van jaloezie, als ze er niet bij waren!)

Kom naar De Diepvriesdames: wees geen ijskonijn!

Script & liedteksten: Sjoerd Kuyper
Muziek: Jacqueline Govaert (van popgroep Krezip)Spel: Anne van Rijn en Hanneke Drenth (cabaretduo Dames voor na Vieren) & Korneel Evers (van cabarettrio Brokstukken)

De Diepvriesdames is een coproductie van De Kunst (voorheen VOF de Kunst) en Harry Kies Theaterprodukties.

Website: www.dediepvriesdames.nl

Zoeken