Zaterdag 20 April 2024

Het unieke try-outpodium van Amsterdam

Startjaar: 2012

Meer info: BIES

Speellijst: Het unieke try-outpodium van Amsterdam

Informatie

Elke derde maandag van de maand biedt het try-outpodium BIES professionele artiesten de mogelijkheid om hun allernieuwste materiaal te tonen aan het publiek. Nieuwe ideeën lijken op papier erg leuk, maar werken ze ook in de zaal? BIES is een uitzonderlijke kans om bij de spannende eerste fase van de totstandkoming van een programma aanwezig te zijn. Je hoort gloednieuwe liedjes en bent getuige van grappen die het uiteindelijke programma wellicht nooit zullen halen.

Artiesten als Paul de Munnik, Lebbis, Ronald Goedemondt, Maarten van Roozendaal, Theo Nijland en aanstormende talenten als Van der Laan & Woe, Daniël Arends, Paulien Cornelisse, Martijn Koning en Soundos waren de afgelopen jaren te zien. De bekende artiesten doen je versteld staan van hun nieuwe hersenspinsels, aankomende talenten maken nieuwsgierig naar de toekomst.

Klein Bellevue wordt voor de gelegenheid omgebouwd tot intieme, sfeervolle cabaretclub. Met een drankje binnen handbereik: genieten van verschillende cabaretiers, stand-upcomedians, kleinkunstenaars en muzikanten!

Zoeken