Zaterdag 15 Juni 2024

Open B.A.C.

Biografie

In samenwerking met Ben Lansink, een van de motoren achter de veelgeprezen en nu gestopte Open Bak in Theater De Engelenbak, wordt in het Betty Asfalt Complex (B.A.C) op eigen wijze weer een podium creëren voor ambitieuze talenten op het gebied van kleinkunst, muziek, cabaret, varieté etc.

De Open B.A.C is een spannende en afwisselende avond waar u in intieme setting kennis maakt met de eerste try-outs van jong en oud talent. De avond wordt muzikaal omlijst door een klein theatraal combo o.l.v. Johan Hoogeboom, dat de artiesten ook van passende begeleiding voorziet. De Open B.A.C wordt elke dinsdag gepresenteerd door een andere presentator en de verschillende optredens duren maximaal 15 minuten.

Voorstellingen

Open BAC (2013)

Media

Als een service laat Bol.com hier zien welke producten er horen bij de zoekterm van de artiestennaam. Dit kunnen boeken, CD's, DVD's of andere aanverwante artikelen zijn. Maar het kan ook zijn dat er gelijknamige schrijvers of uitgevers zijn. Of dat een deel van de naam overeen komt. Dit wordt als een service aangeboden, toch kan het zijn dat de artiest niet voorkomt in onderstaande producten, maar wel door Bol.com getoont wordt. Controleert u zeker voor u besteld.

Zoeken