Dinsdag 14 Juli 2020

Totale afgelasting voorstellingen in Nederland en België

Vooralsnog zijn alle voorstellingen in Nederland en België afgelast vanwege het coronavirus.

Kijk op de website van het theater voor meer informatie over verplaatsing of eventueel geld terug.

De maatregel geldt vooralsnog tot 19 mei.

Maartje en Kine

Website: www.maartjeenkine.nl

Biografie

Na hun opleiding op het conservatorium en de TU Delft bestormden Maartje& Kine de theaters met hun buitengewoon succesvolle debuutprogramma Vreemd Folk.

In hun tweede theaterprogramma De Goldberg Machine komen muziek en techniek samen in een komische show over uitvindingen, dromen en kettingreacties.

Maartje & Kine schrijven maandelijks een nummer voor Giel bij 3FM en traden op bij oa. DWDD, de Top 2000, KunststofTV, Tijd voor Max, Lowlands, Oerol en in de Eindemaandsshow van Martijn Koning op HumorTV, waar ze de actuele intermezzos verzorgden. Op zn Maartje & Kines natuurlijk: grappig en vilein.

Voorstellingen

Hoge noot (2019)

Vibrato (2017)

De Goldberg Machine (2015)

Vreemd Folk (2013)

Media

Als een service laat Bol.com hier zien welke producten er horen bij de zoekterm van de artiestennaam. Dit kunnen boeken, CD's, DVD's of andere aanverwante artikelen zijn. Maar het kan ook zijn dat er gelijknamige schrijvers of uitgevers zijn. Of dat een deel van de naam overeen komt. Dit wordt als een service aangeboden, toch kan het zijn dat de artiest niet voorkomt in onderstaande producten, maar wel door Bol.com getoont wordt. Controleert u zeker voor u besteld.

Zoeken