Donderdag 18 Juli 2024

De Andersons

Corne van der Stelt

Foto:Corne van der Stelt

Website: deandersons.nl

Biografie

Roel Dullaart en Anna Ĺgren vormen samen met muzikant Mirek Walton het muziektheatergezelschap De Andersons. De naam De Andersons verenigt net als de theatergroep zelf (Roel is Nederlands, Anna half-Zweeds) het Zweedse en het Nederlandse in zich.

De Andersons zijn bezig aan een opmars in de Nederlandse theaters en staan bekend om hun muzikale theaterprogrammaís met inhoud, humor en veel afwisseling.

In seizoen 2010/2011 en 2011/2012 stonden ze in de theaters met hun eerste avondvullende kleinkunstvoorstelling Mijn Rijkdom. In seizoen 2012/2013 en 2013/2014 gingen ze samen met muzikanten Tom Dicke en Mirek Walton op tournee met de muziektheatervoorstelling Vreeswijk & De Andersons, die op 31 oktober in premičre ging in Theater Bellevue te Amsterdam. Ook brachten ze de cd ëVreeswijk & De Andersonsí uit en gaven ze een aantal exclusieve concerten i.s.m. Jeroen Zijlstra & band getiteld Ballades en Brutaliteiten, ter ere van Vreeswijkís 25e sterfdag.

In 2016 staan ze in de theaters met de voorstelling Stockholm Sneeuwt, een unieke samenwerking tussen De Andersons en Arjen Lubach.

Voorstellingen

Een mooiere wereld (2020)

Hier Dooft Niets (2016)

Stockholm sneeuwt (2014)

Vreeswijk & De Andersons (2012)

Media

Als een service laat Bol.com hier zien welke producten er horen bij de zoekterm van de artiestennaam. Dit kunnen boeken, CD's, DVD's of andere aanverwante artikelen zijn. Maar het kan ook zijn dat er gelijknamige schrijvers of uitgevers zijn. Of dat een deel van de naam overeen komt. Dit wordt als een service aangeboden, toch kan het zijn dat de artiest niet voorkomt in onderstaande producten, maar wel door Bol.com getoont wordt. Controleert u zeker voor u besteld.

Zoeken