Woensdag 28 Februari 2024

BIES

Onbekend

Foto:Onbekend

Biografie

Elke derde maandag van de maand biedt het try-outpodium BIES professionele artiesten de mogelijkheid om hun allernieuwste materiaal te tonen aan het publiek. Nieuwe ideeŽn lijken op papier erg leuk, maar werken ze ook in de zaal? BIES is een uitzonderlijke kans om bij de spannende eerste fase van de totstandkoming van een programma aanwezig te zijn. Je hoort gloednieuwe liedjes en bent getuige van grappen die het uiteindelijke programma wellicht nooit zullen halen.

Artiesten als Paul de Munnik, Lebbis, Ronald Goedemondt, Maarten van Roozendaal, Theo Nijland en aanstormende talenten als Van der Laan & Woe, DaniŽl Arends, Paulien Cornelisse, Martijn Koning en Soundos waren de afgelopen jaren te zien. De bekende artiesten doen je versteld staan van hun nieuwe hersenspinsels, aankomende talenten maken nieuwsgierig naar de toekomst.

Klein Bellevue wordt voor de gelegenheid omgebouwd tot intieme, sfeervolle cabaretclub. Met een drankje binnen handbereik: genieten van verschillende cabaretiers, stand-upcomedians, kleinkunstenaars en muzikanten!

Voorstellingen

Het unieke try-outpodium van Amsterdam (2012)

Media

Als een service laat Bol.com hier zien welke producten er horen bij de zoekterm van de artiestennaam. Dit kunnen boeken, CD's, DVD's of andere aanverwante artikelen zijn. Maar het kan ook zijn dat er gelijknamige schrijvers of uitgevers zijn. Of dat een deel van de naam overeen komt. Dit wordt als een service aangeboden, toch kan het zijn dat de artiest niet voorkomt in onderstaande producten, maar wel door Bol.com getoont wordt. Controleert u zeker voor u besteld.

Zoeken