Dinsdag 14 Juli 2020

Totale afgelasting voorstellingen in Nederland en België

Vooralsnog zijn alle voorstellingen in Nederland en België afgelast vanwege het coronavirus.

Kijk op de website van het theater voor meer informatie over verplaatsing of eventueel geld terug.

De maatregel geldt vooralsnog tot 19 mei.

Ali B

Website: www.alibi.nl

Biografie

Ali Bouali (Zaanstad, 1981) is een rapper, entertainer, TV-persoonlijkheid en theatermaker. Het grote publiek leert hem kennen door de nummer 1 hit Wat zou je doen met Marco Borsato, opgenomen tijdens n van de zes uitverkochte Kuip-concerten in 2004.

Ali B bracht meerdere platen uit waaronder Leipe Mocro Falvour, Rampeneren en Ghetto. De laatste in samenwerking met Akon en Yes-R. Hij won verschillende prijzen waaronder de TMF-Award, Neerlands Hoop en een Zilveren Televizier-ster. Als gezicht van de T-Mobile commercials won hij ook een Gouden Loekie.

Naast artiest is Ali B platenbaas en beheert hij zijn eigen management- en entertainmentbedrijf SPEC Entertainment. Ook richtte hij in 2013 samen met Najib Amhali een eigen TV-productiehuis op, genaamd North Sea Camel. Als gastspreker stond hij meerdere keren samen op het podium met sprekers als Deepak Chopra, Stephen Covey en William McDonough.

Voorstellingen

Koorts (2017)

Je suis Ali (2015)

Ali B beken(d)t (2013)

Ali geeft antwoord (2011)

Media

Als een service laat Bol.com hier zien welke producten er horen bij de zoekterm van de artiestennaam. Dit kunnen boeken, CD's, DVD's of andere aanverwante artikelen zijn. Maar het kan ook zijn dat er gelijknamige schrijvers of uitgevers zijn. Of dat een deel van de naam overeen komt. Dit wordt als een service aangeboden, toch kan het zijn dat de artiest niet voorkomt in onderstaande producten, maar wel door Bol.com getoont wordt. Controleert u zeker voor u besteld.

Zoeken