Dinsdag 14 Juli 2020

Totale afgelasting voorstellingen in Nederland en Belgiƫ

Vooralsnog zijn alle voorstellingen in Nederland en Belgiƫ afgelast vanwege het coronavirus.

Kijk op de website van het theater voor meer informatie over verplaatsing of eventueel geld terug.

De maatregel geldt vooralsnog tot 19 mei.

Herman in een bakje Geitenkwark

Website: www.geitenkwark.nl

Biografie

"Heel af en toe ontdek je iets wat er daarvoor nog niet was..."

Iets waarvan iedereen die het ziet, voelt dat het nieuw is. De eerste voorstelling van Herman in een bakje Geitenkwark was hier een lichtend voorbeeld van en nu zijn ze terug... met meer van hetzelfde! Als u geen idee heeft waar dit over gaat, des te beter. Wees de Christoffel Columbus van theaterland en ontdek het tweede programma van Herman in een bakje Geitenkwark als eerste.

Reis af naar uw favoriete theater en beleef een avond die de verwachtingen van zelfs de meest doorgewinterde ontdekkingsreiziger zal overtreffen. Humor? ? Check. Muziek? ? Check. Avontuur? ?? Dubbelcheck. Bizons? ? Dat zou zomaar eens kunnen... "

Voorstellingen

In concert (2019)

Verplicht spelen (2017)

Herman in een bakje Geitenkwark 2 (2015)

Herman in een bakje Geitenkwark (2012)

Media

Als een service laat Bol.com hier zien welke producten er horen bij de zoekterm van de artiestennaam. Dit kunnen boeken, CD's, DVD's of andere aanverwante artikelen zijn. Maar het kan ook zijn dat er gelijknamige schrijvers of uitgevers zijn. Of dat een deel van de naam overeen komt. Dit wordt als een service aangeboden, toch kan het zijn dat de artiest niet voorkomt in onderstaande producten, maar wel door Bol.com getoont wordt. Controleert u zeker voor u besteld.

Zoeken