Woensdag 29 Maart 2023

LOS muziektheater

Eva_Broekema

Foto:Eva_Broekema

Website: www.los-muziektheater.nl

Biografie

De meiden van LOS muziektheater; Femke Vernij, Charlotte Waardenburg, Kim de Fuijk en Dookje van Dieren, vonden elkaar op de opleiding "Muziektheater" van het ArtEZ conservatorium in Arnhem. Tijdens hun studie speelden ze al regelmatig op de meest uiteenlopende gelegenheden. In mei 2006, na hun allereerste optreden samen, besloten ze verder te gaan als LOS Muziektheater.

In 2009 richtten ze Stichting LOS Muziektheater op, en werd de eerste stap richting het theater gezet met deelname aan cabaretfestivals als het AKF en het GSCF.

Vanaf toen stonden zij in de theaters. Eerst met hun voorstelling Lijf On Stage (2010-2012). Vervolgens kwam FCKD (2012-2014) en op dit moment touren zij met hun nieuwe voostelling Total LOS, geregiseerd door Silvester Zwanenveld.

In 2011 werd LOS opgemerkt door impresariaat MojoTheater, wat tegenwoordig George Visser Productions heet, en sindsdien doet gvproductions de boekingen van LOS.

Voorstellingen

Lusten en lasten (2019)

VAST (2016)

Total LOS (2014)

FCKD (2012)

Lijf on stage (2010)

Media

Als een service laat Bol.com hier zien welke producten er horen bij de zoekterm van de artiestennaam. Dit kunnen boeken, CD's, DVD's of andere aanverwante artikelen zijn. Maar het kan ook zijn dat er gelijknamige schrijvers of uitgevers zijn. Of dat een deel van de naam overeen komt. Dit wordt als een service aangeboden, toch kan het zijn dat de artiest niet voorkomt in onderstaande producten, maar wel door Bol.com getoont wordt. Controleert u zeker voor u besteld.

Zoeken