Donderdag 7 December 2023

Gunter Lamoot

Onbekend

Foto:Onbekend

Website: www.gunterlamoot.be

Biografie

Gunter Lamoot (Oostende, 13 augustus 1970) is een Vlaams stand-upcomedian.

Op het podium draaide Gunter Lamoot lang mee in line-ups met meerdere comedians. In 2003 raakte zijn eerste avondvullende voorstelling Steak Stront niet gelanceerd. In 2005 won hij de Humo's Comedy Cup en kwam er een nieuwe, succesvolle avondvullende voorstelling Uw beste Vriend. Lamoot speelde in 2005 en 2006 ook het voorprogramma van Wim Helsens voorstelling Bij mij zijt ge veilig.

In Comedy Casino stond hij elke week op de planken als het personage Veronique, gekleed in een te hoog opgetrokken broek, een fez en met een snorretje. Elke week had hij zijn naam veranderd in iets totaal absurds dat volgens hem "the total idiot who was first called VÈronique but has recently changed his name into ..." betekent in één of andere absurde taal zoals "medieval elephant-talk".

In 2007 pakte hij uit met de dvd "7 years of pure genius".

In oktober 2009 werd bekendgemaakt dat hij deel ging uitmaken van de negenkoppige jury in een volgend seizoen van het televisieprogramam De Slimste Mens. In 2012 bracht hij op televisiezender 2BE zijn eerste eigen humoristische televisieprogramma, Superstaar.

Voorstellingen

The One And Lonely (2022)

Flinke jongen (2014)

Rauwe kloten (2010)

Softie (2009)

Media

Als een service laat Bol.com hier zien welke producten er horen bij de zoekterm van de artiestennaam. Dit kunnen boeken, CD's, DVD's of andere aanverwante artikelen zijn. Maar het kan ook zijn dat er gelijknamige schrijvers of uitgevers zijn. Of dat een deel van de naam overeen komt. Dit wordt als een service aangeboden, toch kan het zijn dat de artiest niet voorkomt in onderstaande producten, maar wel door Bol.com getoont wordt. Controleert u zeker voor u besteld.

Zoeken