Donderdag 16 Juli 2020

Totale afgelasting voorstellingen in Nederland en Belgiƫ

Vooralsnog zijn alle voorstellingen in Nederland en Belgiƫ afgelast vanwege het coronavirus.

Kijk op de website van het theater voor meer informatie over verplaatsing of eventueel geld terug.

De maatregel geldt vooralsnog tot 19 mei.

Angela Groothuizen

Biografie

Angela Groothuizen (Alkmaar, 28 september 1959) is een Nederlandse zangeres, presentatrice en actrice. Ze werd bekend bij het grote publiek als zangeres bij de Dolly Dots. Nadat de Dolly Dots in 1988 worden opgeheven, studeert Groothuizen 3,5 jaar muziek en schrijft liedjes voor o.a Kinderen voor Kinderen en Carmen Gomes.

Na het uiteenvallen van de band is ze ook begonnen met het maken van televisieprogramma's. Dit deed ze jarenlang bij de AVRO (onder andere de eerste vijf seizoenen van Wie is de Mol?), later presenteerde ze bij Talpa het programma Thuis.

Van 2009 t/m 2013 was Angela te zien als jurylid op televisie voor het programma de X Factor op RTL4. Tevens maakt Angela deel uit van de groep RTL-presentatoren die het zomerprogramma Ik kom bij je eten presenteert. Ook presenteert ze bij RTL4 een nieuw tv-programma, "SOS Verbouwing". In 2010 en 2011 was ze coach in het RTL 4-programma The voice of Holland.

Dit is slechts een kleine greep uit de carričre van Angela Groothuizen. Sinds 2007 is Angela ambassadeur van vrouwenfonds Mama Cash. Groothuizen werd in 2012 onderscheiden als Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

Voorstellingen

Lueke binge (2018)

IKIGAI (2016)

Eeuwige jeugd (2014)

Angela en de Optigan (2012)

Label (2010)

Media

Als een service laat Bol.com hier zien welke producten er horen bij de zoekterm van de artiestennaam. Dit kunnen boeken, CD's, DVD's of andere aanverwante artikelen zijn. Maar het kan ook zijn dat er gelijknamige schrijvers of uitgevers zijn. Of dat een deel van de naam overeen komt. Dit wordt als een service aangeboden, toch kan het zijn dat de artiest niet voorkomt in onderstaande producten, maar wel door Bol.com getoont wordt. Controleert u zeker voor u besteld.

Zoeken