Zaterdag 28 Maart 2020

Totale afgelasting voorstellingen in Nederland en België

Vooralsnog zijn alle voorstellingen in Nederland en België afgelast vanwege het coronavirus.

Kijk op de website van het theater voor meer informatie over verplaatsing of eventueel geld terug.

De maatregel geldt vooralsnog tot 1 juni.

Alex Agnew

Website: www.alexagnew.be

Biografie

Alex Agnew wordt met Wim Helsen en Wouter Deprez in Vlaanderen inmiddels gerekend tot de Grote Drie. Sinds comedy in Belgi booming business is geworden, stromen de schouwburgen voor Alex moeiteloos vol. Voor Alex bleek het winnen van zowel de jury- als publieksprijs van het Leids Cabaret Festival in 2003 het begin van een razendsnelle carrire. Inmiddels is zijn eerste voorstelling, K-boom, door Canvas uitgezonden en op dvd verschenen.
Zijn nieuwe theaterprogramma Morimos Solamente bevat vanzelfsprekend de elementen die Alex zo uniek maken. Met enorme energie en een scala aan geluiden en bewegingen is zijn cabaret vernieuwend. Het is eigenlijk karatecomedy. Zijn verrassende presentatie leverde hem een trouw publiek op, dat hem in al zijn voorstellingen volgt. En opgelet: ook in dit nieuwe programma is de rode draad opvallend afwezig.
Als Alex Vlaanderen even wil ontlopen komt hij graag naar Nederland om daar met zijn Hollandse Comedy Explosion vrienden te stand-uppen.

Alex Agnew tackelt iedereen die zijn pad kruist.
De Standaard

Hij davert als een tornado over het podium onversneden entertainment op niveau.
De Telegraaf

www.alexagnew.be
www.standupcomedy.nl

Voorstellingen

Be Careful What You Wish For (2018)

Unfinished business (2015)

The Legend Ends (2013)

Larger Than Life: Best Of 10 years Alex Agnew on stage (2011)

Interesting times (2011)

More human than human (2009)

Morimos Salamente (2007)

Media

Als een service laat Bol.com hier zien welke producten er horen bij de zoekterm van de artiestennaam. Dit kunnen boeken, CD's, DVD's of andere aanverwante artikelen zijn. Maar het kan ook zijn dat er gelijknamige schrijvers of uitgevers zijn. Of dat een deel van de naam overeen komt. Dit wordt als een service aangeboden, toch kan het zijn dat de artiest niet voorkomt in onderstaande producten, maar wel door Bol.com getoont wordt. Controleert u zeker voor u besteld.

Zoeken