Dinsdag 14 Juli 2020

Totale afgelasting voorstellingen in Nederland en België

Vooralsnog zijn alle voorstellingen in Nederland en België afgelast vanwege het coronavirus.

Kijk op de website van het theater voor meer informatie over verplaatsing of eventueel geld terug.

De maatregel geldt vooralsnog tot 19 mei.

Onno Innemee

Website: http://www.onnoinnemee.nl

Biografie

Mimische en verbale clownerie, maffe typetjes, gekke stemmetjes, absurde ‘sketchesjes\'. Onno Innemee is er meester in zoals hij bewees in de vier programma\'s die hij maakte met het duo Basterd en in de daaropvolgende solo\'s. Het knappe is dat deze ten tonele gevoerde typetjes - hoe absurd ze ook zijn - geloofwaardig blijven en niet alleen op de lachspieren werken, maar ook weten te ontroeren. In toenemende mate profileert Onno, naast zijn alter ego\'s, zijn eigenste Innemee. Dat blijkt een snedig conferencier te zijn met een scherpe tong en een jongensachtig charisma.

Onno is de vaste regisseur van Kees Torn en regisseerde ook de eerste twee programma’s van Klaas van der Eerden. Hij zat drie jaar in het cabaretteam van het VARA-radioprogramma “Spijkers met koppen”. In de zomer van 2002 was hij 1 van de 6 cabaretiers van de succesvolle Parade-voorstelling ‘De Camping’. Onno speelde de hoofdrol in de grote-zaalproduktie “PETROV” die in december 1998 en 1999 te zien was en waarbij zijn acteertalent opviel. Ook was hij met regelmaat te bewonderen met een actuele Jip en Janneke bij VARA Laat en was hij een vaste bezoeker van de parenclub in ‘Kopspijkers’. In seizoen 2005-2006 is Onno ook te zien in ‘Het schip’ en de kerstproductie van ‘Petrov’.

Voorstellingen

Ojee, Papadag! (2013)

Het is hier een gekkenhuis! (2010)

Wie heeft Onno Innemee vermoord? (2008)

De typetjes DVD tour (2007)

Obstinaat (reprise) (2006)

Media

Als een service laat Bol.com hier zien welke producten er horen bij de zoekterm van de artiestennaam. Dit kunnen boeken, CD's, DVD's of andere aanverwante artikelen zijn. Maar het kan ook zijn dat er gelijknamige schrijvers of uitgevers zijn. Of dat een deel van de naam overeen komt. Dit wordt als een service aangeboden, toch kan het zijn dat de artiest niet voorkomt in onderstaande producten, maar wel door Bol.com getoont wordt. Controleert u zeker voor u besteld.

Zoeken